|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Hrachová polévka s uzeným masem
(1,9) |
52 Kč |
|
150 g Kuřecí špíz s anglickou slaninou, klobásou, paprikou a cibulí, opečené brambory, pikantní dip
(1,3,7) |
185 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
300 g Špagety s hovězí masovou směsí po boloňsku, sypané sýrem Gran Biragh
(1,3,7,9) |
179 Kč |
|
150 g Vepřová kýta se svíčkovou omáčkou, houskové knedlíky
(1,3,7,9,10) |
174 Kč |
|
150 g Jemně kořeněný, smažený vepřový bok, salát Coleslaw, Guacamole, rozpečený pita chleba
(1,3,7) |
177 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 15. 12. - pátek 19.12. 2025
|
|
|
100 g Tataráček z telecí roštěné (kapary, olivový olej, dijon hořčice, sójová om., červená cibulka, hladkolistá petržel, sůl, pepř), křupavá bruschetta
(1,3,7,9,10) |
249 Kč |
|
200 g Grilované kuřecí prsíčko „sous-vide“, Blue Chesse omáčka, bramborové krokety
(1,3,7,9) |
199 Kč |
|
150 g Smažená vepřová kotleta, tradiční bramborový salát našich kuchařů, citrón
(1,3,7,9,10) |
192 Kč |
|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
(1,3,7,9) |
49 Kč |
|
Hrachová polévka s uzeným masem
(1,9) |
52 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
150 g Gratinovaný kuřecí plátek s rajčaty a mozzarellou, hranolky
(1,3,7,9) |
189 Kč |
|
140 g Debrecínský hovězí gulášek, houskové knedlíky / dušená rýže
(1,3,9) |
176 Kč |
|
300 g Srbské „KRUPETO“ (vepřové maso, česnek, paprika, rajčata, kroupy), sypané sýrem, kyselá okurka
(1,7,9) |
169 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 15. 12. - pátek 19.12. 2025
|
|
|
100 g Tataráček z telecí roštěné (kapary, olivový olej, dijon hořčice, sójová om., červená cibulka, hladkolistá petržel, sůl, pepř), křupavá bruschetta
(1,3,7,9,10) |
249 Kč |
|
200 g Grilované kuřecí prsíčko „sous-vide“, Blue Chesse omáčka, bramborové krokety
(1,3,7,9) |
199 Kč |
|
150 g Smažená vepřová kotleta, tradiční bramborový salát našich kuchařů, citrón
(1,3,7,9,10) |
192 Kč |
|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Žampionový krém
(1,7,9) |
52 Kč |
|
Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
(1,3,7,9) |
49 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
150 g Kuřecí „KUNG – PAO“ s mandlemi, dušená rýže
(1,3,6,7,8,9) |
181 Kč |
|
140 g Hovězí maso na jalovci, bramborové knedlíky, špenát
(1,3,9) |
176 Kč |
|
150 g Sekaná pečeně, bramborová kaše, okurkový salátek
(1,3,7,9,10) |
172 Kč |
|
300 g Srbské „KRUPETO“ (vepřové maso, česnek, paprika, rajčata, kroupy), sypané sýrem, kyselá okurka
(1,7,9) |
169 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 15. 12. - pátek 19.12. 2025
|
|
|
100 g Tataráček z telecí roštěné (kapary, olivový olej, dijon hořčice, sójová om., červená cibulka, hladkolistá petržel, sůl, pepř), křupavá bruschetta
(1,3,7,9,10) |
249 Kč |
|
200 g Grilované kuřecí prsíčko „sous-vide“, Blue Chesse omáčka, bramborové krokety
(1,3,7,9) |
199 Kč |
|
150 g Smažená vepřová kotleta, tradiční bramborový salát našich kuchařů, citrón
(1,3,7,9,10) |
192 Kč |
|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou
(1,3,9) |
49 Kč |
|
Žampionový krém
(1,7,9) |
52 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
270 g s.k. Pečené kuřecí stehýnko alá kachna, variace knedlíků, červené zelí
(1,3,9) |
178 Kč |
|
140 g Hovězí nudličky „STROGANOFF“, dušená rýže / hranolky
(1,3,7,9,10) |
181 Kč |
|
150 g b.k. Zapečená vepřová kotletka s brambory, cibulí, smetanou a sýrem
(1,7,9) |
176 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 15. 12. - pátek 19.12. 2025
|
|
|
100 g Tataráček z telecí roštěné (kapary, olivový olej, dijon hořčice, sójová om., červená cibulka, hladkolistá petržel, sůl, pepř), křupavá bruschetta
(1,3,7,9,10) |
249 Kč |
|
200 g Grilované kuřecí prsíčko „sous-vide“, Blue Chesse omáčka, bramborové krokety
(1,3,7,9) |
199 Kč |
|
150 g Smažená vepřová kotleta, tradiční bramborový salát našich kuchařů, citrón
(1,3,7,9,10) |
192 Kč |
| Nabídku pro Vás připravujeme |
| Nabídku pro Vás připravujeme |
| Nabídku pro Vás připravujeme |
Pro rezervaci prosím
volejte na
tel.: +420 601 156 335, +420 326 320 059
| Pondělí | 11:00–23:00 |
| Úterý | 11:00–23:00 |
| Středa | 11:00–23:00 |
| Čtvrtek | 11:00–23:00 |
| Pátek | 11:00–00:00 |
| Sobota | 11:00–00:00 |
| Neděle | 11:00–22:00 |
tř. Václava Klementa 1227
Mladá Boleslav 293 01
+420 601 156 335, +420 326 320 059
| Předkrmy / Starters | ||
|
Hovězí carpaccio
s bazalkovým pestem, rukolou a parmazánem, opečený toast (1, 3, 7, 8)
Beef carpaccio with basil pesto, rocket and parmesan, toasted toast |
189 Kč | |
|
100 g Čerstvě míchaný tataráček z hovězí svíčkové s topinkami a česnekem
(podáváme na vlastní nebezpečí) (1, 3,10)
100 g Freshly mixed beef tenderloin tartare with toast and garlic |
255 Kč | |
|
Naložený pikantní hermelín
chléb (1, 7)
Marinated spicy hermelin cheese, bread |
95 Kč | |
|
Utopenec
s cibulkou a feferonkou, chléb (1)
Pickled sausage with onion and hot pepper, bread |
85 Kč | |
| Polévky / Soups | ||
|
Silný hovězí vývar
s játrovými knedlíčky, masem, zeleninou a nudlemi (1, 3, 9)
Strong beef broth with liver duplings, meat, vegetables and noodles |
65 Kč | |
|
Smetanová kyselica
s uzeným masem a klobásou (1, 7, 9)
Creamy cabbage soup with smoked meat and sausage |
65 Kč | |
| Pivní pochoutky / Beer goods | ||
|
Trhané vepřové maso s jalapeňos papričkami
cheddarovou a chilli omáčkou Sriracha, hranolky (1,6, 7)
Pulled pork with jalapeño peppers, cheddar and Sriracha chili sauce, fries |
249 Kč | |
|
Smažené Loštické tvarůžky
s uherákem a tatarskou omáčkou, chléb (1, 3, 7, 10)
Fried ripened cheese with Hungarian salami and tartar sauce |
185 Kč | |
|
200 g Čerstvě míchaný tataráček z hovězí svíčkové
s topinkami a česnekem (podáváme na vlastní nebezpečí) (1, 3, 10)
Freshly mixed beef tenderloin tartare served with fried bread and garlic (served at your own risk) |
455 Kč | |
|
Pečené vepřové koleno v marinádě z černého piva
s vejmrdou, hořčicí, chléb (podáváme vykoštěné) (10)
Roasted pork knuckle in black beer marinade served with apple horseradish and mustard (served boneless), bread |
355 Kč | |












