|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Hovězí vývar s masem zeleninou a našimi flíčky
(1,3,7,9) |
49 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
140 g Štěpánská hovězí pečeně, houskové knedlíky / dušená rýže
(1,3,7,9) |
177 Kč |
|
3 ks Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí, restovaná cibulka
(1,3,7,9) |
174 Kč |
|
120 g Smažený sýrový špíz (gouda, hermelín), vařené brambory, naše tatarská omáčka
(1,3,7,10) |
175 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 17. 11. - čtvrtek 21.11. 2025
|
|
|
200 g Grilované krůtí prsíčko sous - vide s omáčkou quattro formaggi, šťouchané brambory s cibulkou
(7) |
239 Kč |
|
Hrášková krémová s máslovými krutonky
(1,3,7) |
52 Kč |
|
150 g „FISH and CHIPS“ z aljašské tresky, hranolky, naše tatarská omáčka, citrón
(1,3,7,10) |
189 Kč |
|
280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou a sýrem Gran Biraghi 280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou, čerstvá ruk
(7) |
185 Kč |
|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Hovězí vývar s játrovou rýží
(1,3,9) |
49 Kč |
|
Hrášková krémová s máslovými krutonky
(1,3,7) |
52 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
140 g Hovězí ragů na víně, bramborová kaše, vídeňská cibulka
(1,7,9,11) |
175 Kč |
|
150 g Vepřová kýta na smetaně, houskové knedlíky
(1,3,7,9,10) |
172 Kč |
|
3 ks Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí, restovaná cibulka na sádle
(1,3,7,9) |
174 Kč |
|
120 g Smažený sýrový špíz (gouda, hermelín), vařené brambory, náš pikantní dip
(1,3,7,10) |
175 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 17. 11. - čtvrtek 21.11. 2025
|
|
|
200 g Grilované krůtí prsíčko sous - vide s omáčkou quattro formaggi, šťouchané brambory s cibulkou
(7) |
239 Kč |
|
150 g „FISH and CHIPS“ z aljašské tresky, hranolky, naše tatarská omáčka, citrón
(1,3,7,10) |
189 Kč |
|
280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou a sýrem Gran Biraghi 280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou, čerstvá ruk
(7) |
185 Kč |
|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Dršťková
(1,9) |
52 Kč |
|
Hovězí vývar s játrovou rýží
(1,3,9) |
49 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
150 g Gratinovaný kuřecí plátek s rajčaty a mozzarellou, hranolky / bramborové krokety
(1,7,9) |
178 Kč |
|
140 g Maďarský hovězí gulášek, houskové knedlíky / dušená rýže
(1,3,9) |
175 Kč |
|
200 g Jitrnicový prejt, vařené brambory, kysané zelí
(1,9) |
166 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 17. 11. - čtvrtek 21.11. 2025
|
|
|
200 g Grilované krůtí prsíčko sous - vide s omáčkou quattro formaggi, šťouchané brambory s cibulkou
(7) |
239 Kč |
|
150 g „FISH and CHIPS“ z aljašské tresky, hranolky, naše tatarská omáčka, citrón
(1,3,7,10) |
189 Kč |
|
280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou a sýrem Gran Biraghi 280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou, čerstvá ruk
(7) |
185 Kč |
|
Denní menu 11.00 - 15.00 hod
|
|
|
Polévka
|
|
|
Dršťková
(1,9) |
52 Kč |
|
Česneková s vejci, šunkou, sýrem a chlebové krutony
(1,3,7,9) |
52 Kč |
|
Hlavní chod
|
|
|
150 g Pečený kuřecí KEBAB servírovaný s ledovým salátkem s čerstvým rajčetem, červenou cibulkou, křupavým zelím, česnekovým dipem, balkánským sýrem a rozpečeným pita chlebem
(1,3,7) |
182 Kč |
|
140 g Hovězí maso na pepři, houskový knedlík / těstoviny Penne
(1,3,7,9) |
175 Kč |
|
150 g Pečené vepřové koleno na černém pivu, bramborové knedlíky, bílé zelí
(1,3,7) |
171 Kč |
|
TÝDENNÍ STÁLICE pondělí 17. 11. - čtvrtek 21.11. 2025
|
|
|
200 g Grilované krůtí prsíčko sous - vide s omáčkou quattro formaggi, šťouchané brambory s cibulkou
(7) |
239 Kč |
|
150 g „FISH and CHIPS“ z aljašské tresky, hranolky, naše tatarská omáčka, citrón
(1,3,7,10) |
189 Kč |
|
280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou a sýrem Gran Biraghi 280 g Spaghetti aglio, olio e peperoncini s pancettou, čerstvá ruk
(7) |
185 Kč |
| Nabídku pro Vás připravujeme |
| Nabídku pro Vás připravujeme |
| Nabídku pro Vás připravujeme |
Pro rezervaci prosím
volejte na
tel.: +420 601 156 335, +420 326 320 059
| Pondělí | 11:00–23:00 |
| Úterý | 11:00–23:00 |
| Středa | 11:00–23:00 |
| Čtvrtek | 11:00–23:00 |
| Pátek | 11:00–00:00 |
| Sobota | 11:00–00:00 |
| Neděle | 11:00–22:00 |
tř. Václava Klementa 1227
Mladá Boleslav 293 01
+420 601 156 335, +420 326 320 059
| Předkrmy / Starters | ||
|
Hovězí carpaccio
s bazalkovým pestem, rukolou a parmazánem, opečený toast (1, 3, 7, 8)
Beef carpaccio with basil pesto, rocket and parmesan, toasted toast |
189 Kč | |
|
100 g Čerstvě míchaný tataráček z hovězí svíčkové s topinkami a česnekem
(podáváme na vlastní nebezpečí) (1, 3,10)
100 g Freshly mixed beef tenderloin tartare with toast and garlic |
255 Kč | |
|
Naložený pikantní hermelín
chléb (1, 7)
Marinated spicy hermelin cheese, bread |
95 Kč | |
|
Utopenec
s cibulkou a feferonkou, chléb (1)
Pickled sausage with onion and hot pepper, bread |
85 Kč | |
| Polévky / Soups | ||
|
Silný hovězí vývar
s játrovými knedlíčky, masem, zeleninou a nudlemi (1, 3, 9)
Strong beef broth with liver duplings, meat, vegetables and noodles |
65 Kč | |
|
Smetanová kyselica
s uzeným masem a klobásou (1, 7, 9)
Creamy cabbage soup with smoked meat and sausage |
65 Kč | |
| Pivní pochoutky / Beer goods | ||
|
Trhané vepřové maso s jalapeňos papričkami
cheddarovou a chilli omáčkou Sriracha, hranolky (1,6, 7)
Pulled pork with jalapeño peppers, cheddar and Sriracha chili sauce, fries |
249 Kč | |
|
Smažené Loštické tvarůžky
s uherákem a tatarskou omáčkou, chléb (1, 3, 7, 10)
Fried ripened cheese with Hungarian salami and tartar sauce |
185 Kč | |
|
200 g Čerstvě míchaný tataráček z hovězí svíčkové
s topinkami a česnekem (podáváme na vlastní nebezpečí) (1, 3, 10)
Freshly mixed beef tenderloin tartare served with fried bread and garlic (served at your own risk) |
455 Kč | |
|
Pečené vepřové koleno v marinádě z černého piva
s vejmrdou, hořčicí, chléb (podáváme vykoštěné) (10)
Roasted pork knuckle in black beer marinade served with apple horseradish and mustard (served boneless), bread |
355 Kč | |












